Nordic Fitness Expo 2018

Viime vuonna olimme expoilla kolmestaan, ja se tarkoitti sitä, että istuin yksin katsomossa. Vauvan olisi toki voinut viedä sinne mutta katsoimme paremmaksi, että mies ja poika jäivät messujen puolelle tutkimaan – meteli olikin välillä sitten aika kova katsomossa.

Tänä vuonna olin niin fiksu, että aloin suunnitella tätä reissua vähän paremmin. Tarkoituksena oli järjestää miehelle ja minulle samalla kahdenkeskistä aikaa (pitkään, pitkään aikaan), joten aloin kysellä potentiaalista lastenvahtia hyvissä ajoin. Onneksi miehen vanhemmille sopi tämä järjestely, jotta päästiin lähtemään kaksistaan matkaan.

overall_voittaja.png
Bikini Fitneksen Overall!

On ihan huippua, että fitnesskisat pääsivät viime vuonna televisioon ja sama edistysaskel jatkui tänä vuonna. Olisi siis ollut ihan kiva laittaa kisakatsomo pystyyn ja katsella kisoja kotisohvalta mutta halusin mennä paikalle kahdesta syystä: a) omat kisani lähestyy ja b) tiimimme kasvaa koko ajan, joten tuen osoittaminen on tärkeää.

Enkä aio valehdella. Odotin tätä todella kovasti, sillä syksyn kisat antaa itsellekin aina todella paljon lisää motivaatiota.

Taso olikin sitten aika kova, eli paljon on työtä tehtävänä mutta sehän ei minua lannista. Se vain itse asiassa lisää tahtotilaa tehdä.  Tein fiilistelyvideon messuilta, vaikka kuvaaminen ei ihan täysin onnistunutkaan ihmispaljouden takia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s