Sopimus jatkuu vuodelle 2019

Allekirjoitin yhteistyösopimuksen Better Bodies -lähettilyydestä myös tälle vuodelle ja siitä olenkin todella innoissani, koska mietin jo aiemmin, että jatkuukohan sopimukset tälle vuodelle tai, että missä vaiheessa niitä kenties uusitaan. 

Mulla on tälle Better Bodies Ambassador jutulle ihan oma sivu täällä, better bodies ambassador, mutta lyhyesti kertaan vielä, että mitä se oikein tarkoittaa. Käytännössä edustan yrityksen merkkiä omissa somekanavissani ja sen vuoksi siellä ei juurikaan muita urheiluvaatteita näy. Jos näkyy, ei niistä luonnollisesti ole mainintaa.

Kivointa tässä koko lähettilyydessä on se, että merkin edustajat ovat yhteydessä meihin lähettiläisiin kaikista kivoista jutuista ja tulevista kampanjoista. Lähettilyys ei ole ainut asia, mitä on tarjolla, sillä menestyneimmät pääsevät tiimissä varmasti eteenpäin, esimerkiksi ihan Better Bodies -urheilijoiksi. Siinäpä vasta sitten tavoitetta kerrakseen!

Kirjoitan tästä myös sen takia, että tammikuu on uusien lanseerauksien aikaa ja mun mielestäni nämä uutuudet, jotka nyt tulivat myyntiin ovat ihan täydellisiä. Uutuuksista kerkesin jo kotiuttaa Waverly Tights -treenihousut upean täydellisessä Sangria Red -sävyssä, eli burgundyn punaisessa, joka kuuluu mun lemppariväreihin, mitä tulee pukeutumiseen.

Esittelen aika usein näitä vaatteita Instagramissa (@tuija.pentti), joten se kannattaa laittaa seurantaan, jos kiinnostaa minkälaiselta vaatteet näyttää ei-mainoskuvissa. Vastailen myös kysymyksiin tai annan käyttökokemuksia, jos niitä haluaa. Mun mielestä on aika kiva, että ihan ulkomaita myöten mulle on tullu kysymyksiä esim. materiaaleihin ja kokoihin liittyen. Se tuntuu niin hassulta, koska en mä ikinä kuvitellut, että saisin tällaisen mahdollisuuden. Joskus heitin ihan vitsillä, että jokin tämän tyyppinen juttu olisi haaveena ja sitten siitä tuli todellisuutta – huh huh!

Mitä te tykkäätte BB:n vaatteista ja uudesta mallistosta? 🙂

*Ei sisällä kaupallisia linkkejä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s